onsdag 1. oktober 2014

Velkommen til vårt hjem

Hei,

nå har jeg lagt ut en rekke innlegg som viser frem gården vår, rom for rom. Her er ingenting perfekt, noe som samsvarer med menneskene som bor her. Vi er ekte, det samme er hjemmet vårt. Det er her vi bor, det er her vi LEVER. Jeg føler meg på ingen måte ferdig med oppussing og innredning, her blir ting til mens vi eksisterer, prøver, feiler, lever og bor. Ting flyttes på til stadighet.

Hjemmet vårt bærer preg av at familien består av:
- En energisk, utprøvende og hjelpsom 2-åring. Sta og egenrådig som toåringer flest, men også omsorgsfull og kjærlig (dersom det finnes godteri i nærheten...). ;)
- En studerende, fattig, rastløs, i overkant engasjert, pratsom, kronisk stresset og forvirret mamma, som for tiden er sykemeldt som følge av ulike tilstander forårsaket av en voksende mage.
- En middels huslig mann, som gjør sitt ytterste for å forsørge familien. Som jobber utendørs til langt på kveld, som er praktisk anlagt og med en million jern i ilden til enhver tid. En mann som vil klare alt på egenhånd, og som ikke rekker over alt han har ønske om.

I tillegg deler vi hjerterom og husrom med en feit, lat, snorkende, slafsende, kronisk fjertende og kåt Fransk Bulldog ved navn Zebrasomas Gilbert aka. Camaro.
En hvit liten kattefrøken, også med navn inspirert av bilverdenen, nemlig Eleanor.
Også har vi den hvite fosterkatten Gran Torino (som bare lystrer navnet Dennis). Men han er stadig på rømmen, så nå vet vi ikke riktig om han lever, som så mange ganger før...

Dette forteller kanskje sitt, og jeg trenger ikke presisere at vi er en familie noe utenom det vanlige!?

Her er det liv og røre til enhver tid, akkurat slik vi ønsker at VÅRT hjem skal være. <3

Når det er sagt, så ønsker jeg dere en fin dag, og håper dere koser dere med å titte på bildene som følger.

- Eva-Therese -




Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar